Pages

Monday, June 21, 2010

Lun & Zaiman

As mentioned before...


The bride and groom was refilling the jug for us.. Huhu..


Lucky for us.. Dapat jugak snap photo dekat pelamin. Harus la kan.. All the efforts had been done for the one big day.

It was raining that day, and we decided to go 'jalan-jalan' before heading back. Sampai lah ke... *next entry...

4 comments:

Yanie said...

hi my, i suka lah blog u yang lagi satu ni... i love all the piccas dear. by the way, u keje kat mana? and u pakai olympus kan? cantikla all the piccas, u memang pandai amek gambar... keep updating ek babe.... i love reading this blog!

MY said...

yanie,

Thank you for the compliment. Budak baru nak belajar.. huhu.. Kalau tgkp gmbr 100 keping belum tentu setengah tue jadi lagik.. My keja kat UM. A'a.. My pakai Olympus. Biasa-biasa ja. Start keja baru mampu nak beli .. huhu. .. InsyaAllah will always update..

A big thanks to you!

Yanie said...

lahhh... kat UM ke? Very near to my house lah dearr... kalau rajin datang la ye... hehehe... sebab i did read one of ur entries cakap u tahu dekat the sphere carrefour tu tak pakai plastic ( i think entry yang promote the baggu reusable shopping bag tu kot...) bila i tengok gambar2 u yang cantik ni, i terus rasa mcm, i pun kena sharpen my photography skill yang takda skill tuhh... haha... btw, i love this blog dear!

MY said...

yup.Tau .. you kan kat pantai dalam.. I am flattered.. Terangkat sekejap. Tapi the truth is My x pandai tgkp gmbr pun.. Sebab teringin lama dah nak kamera.. so beli baru la duk nak belajar pakai.

Thanks again.. Seyes terharu.. Mari kita sama-sama berusaha.. Nnt kenduri jemputlah.. hehe.. dekat je nie.. (x malu)..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails