Pages

Tuesday, June 22, 2010

Jalan-Jalan di Menara Condong @ Teluk Intan

Selesai sudah menjamu selera di kenduri Lun & Zaiman, En. K.A dan saya pun pergi berjalan-jalan.. Huhu.. We had no idea.. but then I was always having a thought to visit the historic building, Leaning Tower at Teluk Intan. Luckily, when we arrived there, the weather was just nice for us to have a 'jalan-jalan' session.


Demam World Cup!!


The sketch


Tangga yang sgt la sempit.. kena pastikan tak berlaku pertembungan.. sebab x muat.. Almaklumlah.. dah x kecik..


Giant bolt?


Suis lampu kah? I'm pretty sure about this.


Last but not least... (>.<)

6 comments:

Shafinaz Haris said...

sy x penah smpai sini lagi...
T_T

crystal said...

wah lama xdatang sini...kena cr masa utk ke teluk intan juga lah camnih...

nice photo My...escp pics 1,3 n 5....

MY said...

pinat : biasa la tue.. yg dekat tue la kita x pi kan.. huhu.. kak my pun yg water park kat SP pun x pi lagik.. duk nak pi x smpi2 pun..

crystal : hehehe.. Thanks.. tapi kan.. emm.. nothing much cuma nya menara condong nie jer kan.. tapi rasanya ada lg historic places/building dekat2 ctu.. nnt explore lagi..

MY said...

and yes!!! My personally pun suka yang pic no. 5.. sendiri mau up gmbr sendiri.. (>.<)..

Yanie said...

I pun dah pernah pergi sini My,tapi xdelah nak amek gambar.... sebab masa sampai tuh dah malam dah, so tak nampak apa sangat... :)

MY said...

Yanie : Huhu.. situ xda lampu kan.. petang maghrib ja dah nak gelap..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails