Pages

Sunday, March 21, 2010

Sunday Chronology


8 am
- Bergerak ke Putrajaya .. Mahu melihat/melawat Belon Udara Panas.. Sampai around 8.30 di Putrajaya. Haruslah sarapan dulu dekat maple, Presint Diplomatik.

9.30 am - Berjaya men-parking kereta. Agak jauh berjalan ke destinasi. Duduk-duduk, jalan-jalan, tgkp gmbr tgkp gmbr, tgk pertunjukan helikopter mini (which were really awesome!!).

12.00 pm - Dah mula panas yang amat. Bergerak perlahan-lahan ke kereta (baru pasan keta sgtlah jauh).. Berhenti-henti di mana-mana. Nie mmg dah x larat nak jalan. Huhu... Setiap persinggahan adalah kot dalam 20 minit. Tepi jalan pun boleh duduk sebab mmg ramai photographer & photographer x rasmi (termasuk saya) serta org ramai pun duduk terus.

1.30 pm - Berjaya sampai di Alamanda. Alhamdulillah.. Air-cond.. Singgah di Envee.. Cuba-cuba baju. Ada sorg staff di situ sangatlah bagus melayan sy. Sampai kan tolong bg cadangan lagi baju-baju yg kat ctu untuk dicuba. But then, I only managed to grab one blouse since most of the apparels there are most suitable for event purposes. Masuk optical store. Jumpa satu sunnies nie sgt lah menarik.. Huhu.. Tapi mahal sangat for me.. Bukan rezeki sy.. Will put up the picture later. Kena google dulu.

2.20 pm - Manhattan Fish Market!!! Sangat tamak sampai x abis.. Fried mushroom~~~

4 pm - Sambung berjoli sakan (sikit ja).. Oh ya.. Dekat Esprit outlet ada promosi 'buy 3 stuffs and you are entitled to get 30% discount'. Hanya untuk kod dari "E-Y kecuali N (payung kot) & jam" Penat lah jugak mencari stuff ke-3 sebab nak jugak 30% tue. Almost gave up but luckily found something.


p/s - Rugi x dapat jumpa Lun..

2 comments:

LuN said...

ha! tu la pasal. silap kita x set masa nk datng kul bapa. kalo x ada la rezekin nk jmpa n posing sama2 kan. huhu. td rmai sgt org kan? seb bek p awal pg, so xdak la pns sgt.

btw, mana pics? lun pon x update lg pasai pesta belon tu. huhu. penat ar nk tgu upload pic ;p

MY said...

yup.. seb bek pi awal.. dkt tghari tue mmg dah panas sgt lah..org pun makin ramai.. time call lun tue ingat boleh lak pose sesama.. hehe.. next event!!

pics lum update.. satg2 kot..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails