Pages

Monday, September 21, 2009

Trip balik SP yg sgt la x besh!!


Salam to all bloggers..

Nie nak cita sket pasal trip balik td yg sgt lah x besh!!!~~Dalam kul 8 mlm td kitorg selamat sampai umah from Pantai Remis. We went there to visit one of our relatives. Perjalanan tersebut sgt lah memenatkan.. Plus bosan yang amat since the traffic was extremely terrible. B4 masuk highway lagik dah jam. Raya mode nya pasal, everyone was like chill ok.. Tapi our parents dah start membebel. Haih.. Dlm nak mengharungi kesesakan lalu lintas itu la, ngan radio x dpt lak nak detect frekuensi yg bagus. Bunyi bising ja dengar. Adik ak ckp nak masuk sempadan nie.. sebab tue susah nk dpt yg clear. Ok la.. Accepted.

Finally after around nearly 1 hour I think, we managed to pass the toll. Initially the traffic was clear, then suddenly the 2 lanes became 3 lanes. Traffic getting slower and slower. Serius x suka those yg drive masuk laluan kecemasan. X patut la. Be patient. Org lain pun bayar tol jugak. Geram tul. Yang tue pun leh jadi faktor penyumbang kesesakan lalu lintas gak. Nak kata x bertamadun, most of the cars sgt lah superb. Gaji G.R.A sedekad pun x lepas nak byr keta2 tue (postgrad students sure tau G.R.A tue aper). MySpace Nak kata x berpelajaran.. hmm susah gak. Nak kata x tau.. amik lesen cmna nie. Reti membaca, melihat dan mendengar kot.

p/s - Org lain pun guna highway jugak.. Org lain pun byr tol jugak. MySpace
p/s/s - Jam sebab ader trailer terbalik rasanya. By the time sampai leh lak bateri kamera abih.

No comments:

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails